Vrijwilliger worden & doneren

Stichting Robin-Food is altijd op zoek naar vrijwilligers. Vind je het leuk om iets voor een ander te doen en nieuwe mensen te leren kennen? Draai jij je hand niet om voor een handje helpen in de keuken en heb je af en toe (of vaker) een paar uurtjes tijd om bij te springen? Dan zoeken we jou!

Op dinsdagavond koken we op Buurtplein Galecop, op woensdag- en donderdagavond op de Leemwal. We starten om 16:30 met de voorbereidingen zoals koken en tafeldekken en rond 19.30 zijn we klaar met afwassen en opruimen. Tussendoor eet je gezellig mee met de gasten aan tafel. Als je zin hebt om elke twee weken, maandelijks of eens in de zes weken te helpen, dan horen wij graag van je!

Je werkt in een gezellig vrijwilligersteam, leert nieuwe mensen kennen, geniet van gratis maaltijden en je kunt ook diverse cursussen volgen (mag, hoeft niet). Hierbij kun je denken aan BHV of hccp (hygiƫneregels binnen de keuken).

Wil je meer weten, je aanmelden of een keertje komen proefdraaien? Vul dan het contactformulier hieronder in of stuur een mail naar info@robin-food.nl.

Doneren

Als je geen tijd hebt om ons als vrijwilliger te ondersteunen, dan kun je de Stichting Robin-Food ook financieel ondersteunen. Met bijvoorbeeld een maandelijkse donatie van 5 euro zijn we al heel erg blij. Meer of minder doneren mag natuurlijk ook!

Rekeningnummer: NL21 INGB 0675 5075 45
             t.n.v. Stichting Robin-Food

Bedankt!

Neem contact met ons op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Nieuwsbrief